contact covorasul fermecat

Atelierele copilariei mele

"Este esential sa schimbam dihotomia istorica a cognitiei si a emotiilor si sa ne dam seama ca emotiile noastre reprezinta catalizatorul care da nastere atat comportamentului social, cat si diferitelor niveluri ale inteligentei." (Dr. Stanely Greenspan, prof. de psihiatrie si pediatrie) 

Covorasul Fermecat organizeaza ateliere de dezvoltare personala, creatie si lectura terapeutica pentru copiii curiosi. Atelierele noastre sunt sustinute de specialisti in dezvoltarea si educarea copiilor (psiholog, logoped).

Organizam ateliere de dezvoltare personala, pe urmatoarele teme:

Luni: atelier de creatie si autocunoastere

Permite-i copilului sa-si cunoasca punctele forte prin intermediul creatiilor artistice si sa descopere cai originale prin care sa-si transforme punctele slabe in calitati.

Marti: atelier de lectura terapeutica si socializare

"Daca iti doresti sa ai copii inteligenti, citeste-le povesti. Daca iti doresti sa ai copii si mai inteligenti, citeste-le si mai multe povesti". (Albert Einstein)

Miercuri: atelier de creatie si cooperare

Vrem sa-i invatam pe copii sa-si impartaseasca unul altuia ideile, sa le imbogateasca si sa creeze impreuna lucruri care le fac viata mai buna si parintii mai fericiti.

Joi: atelier de gimnastica si muzica

Ritm, coordonare....competitie si onoare...doar cateva dintre multele abilitati pe care muzica si miscarea le pot dezvolta la copilul tau.

Vineri: atelier de autocunoastere si joc

"Intr-o ora de joc, poti descoperi mai multe lucruri despre o persoana decat intr-un an de conversatie". (Platon)


Durata unui atelier este de  o ora si jumatate. Pot participa copii cu varste cuprinse intre 3 si 5 ani, respectiv copii cu varste intre 6 si 8 ani.
Atelierele se vor desfasura de luni pana vineri si vor fi coordonate de specialisti in domeniul educatiei si cresterii copiilor.


Inscrieri si detalii la 0722 783 135 sau This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..


Pentru a vedea cateva poze din cadrul atelierelor noastre, intra aici.

Noutati

Newsletter

Parteneri

 partener partener     partener 

Go to top